Kruidige mini-appeltaartjes

12
20 min
Nagerecht
4 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 °C. Appels schillen en in kleine blokjes snijden. Tijmblaadjes van takjes rissen. In kom appel, tijm, pecannoten, rozijnen en stroop door elkaar scheppen. Deegplakjes halveren. Elke holte bekleden met half plakje bladerdeeg. Appelmengsel erin scheppen. In oven taartjes in ca. 25 min. goudbruin en gaar bakken. Taartjes ca. 5 min. in vorm laten afkoelen. Lauwwarm of koud serveren. Lekker met vanilleroom.

Kruidige mini-appeltaartjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mini appeltaartjes
Bekijk recept
Appelgebakjes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kleine tarte tatins
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Eenpersoons appel-spijstaartjes
40 min Nagerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept