Chocoladetaart met espresso

18
20 min
Nagerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 150 °C. In pan chocolade, koffie en boter doen. Chocolade op heel laag vuur al roerend net laten smelten; niet langer verhitten dan nodig is. Goed roeren tot gladde massa. Onder af en toe roeren iets laten afkoelen. Bodem van schaal bekleden met cake. In kom eieren, vanillesuiker en basterdsuiker met mixer luchtig kloppen. Afgekoelde chocolademassa, bloem en bakpoeder goed erdoor scheppen. Beslag in schaal scheppen en gladstrijken. In oven taart ca. 25 min. bakken, tot zich een korstje heeft gevormd. (Binnenkant is nog smeltend zacht.) Taart iets laten afkoelen en in vierkantjes snijden. Warm of koud serveren.

Chocoladetaart met espresso is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Honingkoffie met cacaoboompje
10 min-
Bekijk recept
Espresso met kaneelijs
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept

Chocoladecrèmetaart met rood fruit
95 min- Nagerecht
Bekijk recept
Lemon curd-chocoladetaart
2 uur-
Bekijk recept
Chocoladetaart met walnoten
Bekijk recept
Whisky-chocoladetaart met zeezout
1uur- Nagerecht
Bekijk recept