Romige risotto met zalmfilet

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 °C. Uien pellen en snipperen. In braadpan uien in 3 el olie fruiten. Rijst toevoegen en 2 min. al omscheppend bakken tot korrels glanzen. Bouillon in gedeelten erbij schenken en geheel onafgedekt aan de kook brengen. Volgend gedeelte pas toevoegen als vorige scheut volledig door rijst is opgenomen. Zalm met 2 el olie bestrijken, met zout en peper bestrooien en in ca. 15 min. in oven gaar laten worden. Roerbakgroente volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Finesse door rijst roeren en door en door warm laten worden. Op smaak brengen met zout en peper. Risotto met zalm en groente serveren.

Romige risotto met zalmfilet is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zalm met courgettesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met citroen-kruidenolie en gebakken zalm
8 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aziatische zalmsalade
30 min-
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept