Pasteitjes met vegetarische ragout

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ui pellen en snipperen. In steelpan ui 2 min. in 25 g boter zacht fruiten. Quornstukjes toevoegen en 3 min. meebakken. Quornstukjes uit pan nemen en bewaren. Rest van boter toevoegen en laten smelten. Bloem in pan strooien en roeren tot bal ontstaat. Bouillon in gedeelten erbij schenken, goed blijven roeren en aan de kook brengen. Al roerende finesse voor koken erbij schenken. Quornstukjes terug in pan doen en geheel zacht verwarmen. Intussen oven op 175 ºC voorverwarmen. Pasteibakjes volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Groentemix in 5 min. in magnetron verhitten (700 Watt). Ragout met zout en peper op smaak brengen. Pasteitjes met ragout en groentemix serveren.

Pasteitjes met vegetarische ragout is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van kikkererwten met spinazie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Britse gehaktpasteitjes met pastinaak
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelenpasteitje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roompasteitjes
35 min Nagerecht
Bekijk recept