Gevulde kipfilet in bladerdeeg

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat het deeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Kook in 8 min. 2/3 van de eieren hard, spoel af onder koud water.
  • 2 Snijd de kipfilets aan een kant diep in, zodat er een holte ontstaat. Vul de holte met roomkaas en bestrooi de kipfilet met peper en zout. Rol de plakjes deeg iets uit en leg de kipfilets in het midden ervan.
  • 3 Klop het overgebleven ei los en bestrijk de deegranden met een gedeelte hiervan. Vouw het deeg rondom dicht en druk de naden goed dicht. Vet de bakplaat in. Leg de pakketjes met de naad naar beneden op de bakplaat en bestrijk met de rest van het losgeklopte ei. Bak in het midden van de oven in 20-25 min. goudbruin en gaar.
  • 4 Snijd de gekookte eieren grof en schep door de slasaus. Breng op smaak met peper en zout. Scheur de kropsla in grove stukken. Snijd de tomaat in grove stukken. Meng in een slakom de sla, tomaat en slasaus voorzichtig. Serveer de sla apart bij de kippakketjes.

Gevulde kipfilet in bladerdeeg is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept