Speculaasbrokken

4
20 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de bloem, suiker, kruiden, boter en een mespunt zout in de keukenmachine en meng. Schenk er al draaiend 2 el ijskoud water bij. Meng tot een soepel deeg. Neem het deeg uit de keukenmachine, vorm een bal en laat verpakt in vershoudfolie 30 min. in de koelkast rusten.
  • 2 Verwarm de oven voor op 175 °C. Bestuif het werkblad met bloem en rol het deeg uit tot 1 cm dik. Leg het deeg op een met bakpapier beklede bakplaat en druk de amandelen in het deeg. Bak de speculaas in 30-35 min. gaar. Laat de speculaas op het rooster afkoelen en serveer in stukken.

Speculaasbrokken is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Knapperige chocolade-speculaasbrokken
30 min -
Bekijk recept
Fruitige marshmallowfondue
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Speculaasbrokken
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Speculaasbrokken
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Knapperige chocolade-speculaasbrokken
30 min -
Bekijk recept
Fruitige marshmallowfondue
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Speculaasbrokken
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Speculaasbrokken
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept