Groentetaart met blauwaderkaas

4
35 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pompoen schillen, halveren en pitten verwijderen. Vruchtvlees in blokjes snijden. In wok 3 el olie verhitten en ui, knoflook en paprika 2-3 min. roerbakken. Pompoen en champignons erdoor scheppen en groenten op hoog vuur in nog 3-4 min. beetgaar bakken. Op smaak brengen met zout en peper.
  • 2 Oven voorverwarmen op 200 °C. Groenten in ovenschaal verdelen. Kaas ertussen leggen. In kom eieren loskloppen met Italiaanse kruiden en zout en peper naar smaak. Eimengsel over groenten schenken. Sneetjes brood in driehoekjes snijden en op groenten leggen. Rest van olie over brood druppelen. Schaal in midden van oven schuiven en hartige taart in 25-35 min. goudbruin en gaar bakken.

Groentetaart met blauwaderkaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Radijssalade met blauwaderkaas
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme herfstsalade met zoete rodekool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eikenbladsalade met kippenlevertjes
20 min
Bekijk recept

Groentetaart met kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse groentetaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentetaart met verse geitenkaas
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentetaart met tonijn
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept