Vegetarische wokschotel met cashewnoten

2
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Verhit de helft van de olie in een wok en roerbak de roerbakblokjes 2 min. op hoog vuur. Neem de blokjes met een schuimspaan uit de wok.
  • 2 Verhit de rest van de olie in een wok en bak al omscheppend de wokgroenten op hoog vuur 4 min. Pers de gember inclusief de schil in een knoflookpers boven het gerecht.
  • 3 Doe de roerbakblokjes terug in de pan en schep het geheel om, breng op smaak met de sojasaus. Verdeel de rijst over de borden en leg het groentemengsel ernaast. Bestrooi het gerecht met de cashewnoten.

Vegetarische wokschotel met cashewnoten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Avocadosoep met tabasco
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept