Zoek
Lauwwarme couscoussalade
4
20 min
Albert Heijn
Hoofdgerecht
3
sterren op basis van
4
stem(men)
Ingrediënten
6 tomaten
2 uien
300 g couscous
3 el zonnebloemolie
175 g Tivall gerookte ham vegetarisch (schaal)
4 el tomatenketchup
1 tl kaneel
75 g rucolaslamelange (zakje)
150 g witte kaasblokjes
Bereiding
1
Snijd de tomaten in blokjes. Snipper de uien. Wel de couscous volgens de gebruiksaanwijzing.
2
Verhit de olie in de pan en bak de vegetarische ham in 4 min. rul. Bak de laatste 2 min. ui mee.
3
Meng de couscous met de tomatenketchup, tomaat, gehakt, ui en kaneelpoeder. Schep de rucola door de lauwwarme couscous en garneer met kaasblokjes.
Lauwwarme couscoussalade is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Couscoussalade met tonijn
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met koolraap
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taboulé van de kapitein
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme posteleinsalade
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme couscous met groenten en kruidenricotta
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept