Pestostamppot met gerookt ontbijtspek

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappels schillen, in stukken snijden en in weinig water met zout in 20 min. gaarkoken. Spinazie grof snijden. Tomaten wassen, pitjes verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. In droge koekenpan plakjes spek in 6 min. knapperig bakken. Melk verwarmen. Aardappels afgieten en fijnstampen. Met melk en pesto een smeuïge puree maken. Spinazie en tomaat door puree roeren, ca. 3 min door en door verwarmen en geheel met peper op smaak brengen. Stamppot over vier borden verdelen en spek erop leggen.

Pestostamppot met gerookt ontbijtspek is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ingepakte maiskolf
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept