Gehaktballetjes met eitjes

8
30 min
Snack
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng in een pan een ruime laag water aan de kook en leg de eieren erin. Kook de eitjes in 4-6 minuten bijna hard. Leg ze in een vergiet en spoel ze af met koud water. Pel de eieren. Meng het gehakt met de currypasta, 2 theelepels zout, het paneermeel, de helft van het losgeklopte ei (de rest van dit ei wordt niet gebruikt) en de koriander. Kneed alles goed door tot het gehakt smeuïg is. Verdeel het gehakt in 8 gelijke porties. Duw in elke portie gehakt een eitje en vorm het gehakt rond het eitje tot een glad balletje. Verhit de olie in een koekenpan en bak de gehaktballetjes in 10-15 minuten rondom bruin en gaar. Snijd het kropje sla in heel fijne reepjes en verdeel deze over een schaal. Leg de gehaktballetjes erop.

Gehaktballetjes met eitjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Alain Carons niçoise de legumes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla wraps met Noorse maatjes
Lunchgerecht
Bekijk recept
Zoetzure kip uit de braadzak
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme paddenstoelensalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept