Gegrilde zalmfilet met paprika

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de paprikareepjes met de uiringetjes en 1 eetlepel olijfolie. Roer de yoghurt los met knoflook, dille, 1 eetlepel olijfolie en peper naar smaak. Leg de zalmfilets op de bakplaat, bestrijk ze met yoghurt en verdeel de paprika erover. Schuif de bakplaat 10 cm onder de hete grill en laat de zalm in 6-8 minuten bijna gaar worden en licht kleuren. Lekker met sperziebonen en in de schil gebakken krieltjes in vloeibare margarine met citroenschilletjes.

Gegrilde zalmfilet met paprika is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept