Oosterse kip tandoori

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kipfilet in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Kip in 4 min. al omscheppend bruin bakken. Shoarmabroodjes volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Wokgroente aan kip toevoegen en 5 min. meebakken. Tandoorisaus toevoegen en door en door heet laten worden. Peterselie fijnknippen. Tandoori in vier grote kommen of diepe borden scheppen. Garneren met lepel crème fraîche en met peterselie bestrooien. Met broodjes serveren.

Oosterse kip tandoori is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistandoori met wokgroente
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip tandoori
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in Indiase roerbaksaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept