Kokosnasi met kipsaté en kroepoek

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen. Steek ondertussen de barbecue aan. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper uit het groentepakket en snijd het vruchtvlees in ringetjes.
  • 2 Bereid de kipsaté volgens de aanwijzingen op de verpakking op de barbecue. Verhit de olie in een wok en roerbak de nasigroente en peperringetjes 5 min. Voeg het water, de kruidenmix en ketjap toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Bak 3 min. mee. Voeg de kokos en rijst toe en laat het geheel goed warm worden. Schep de nasi op borden en serveer met de saté, satésaus en kroepoek.

Kokosnasi met kipsaté en kroepoek is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Milde thaise varkensvleescurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept