Gebakken tilapiafilet met bos peen

4
35 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de bos peen met een dunschiller. Snijd het loof tot op 2 cm van de bovenkant af. Halveer dikke wortels in de lengte, zodat ze allemaal gelijktijdig gaar zijn.
  • 2 Schep de bos peen om met 2 el olie en peper en zout en leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster in ca. 25 min. beetgaar.
  • 3 Dep de vis droog met keukenpapier en bestrooi met peper en zout. Verhit de rest van de olie in een pan en bak de visfilet in 8-10 min. lichtbruin en net gaar. Keer halverwege.
  • 4 Verwarm de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking en schep er daarna de olijven door. Serveer de tilapiafilet met de aardappelpuree en bos peen.

Gebakken tilapiafilet met bos peen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sunshine soep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept