Kaasflensjes met maïs, sla en ham

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In een ruime schaal bloem, met 1 tl zout, 1/2 tl peper, paprikapoeder, ei en helft van melk roeren tot dik beslag. Rest melk en 1 dl water beetje bij beetje toevoegen. Kaas erdoor roeren. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Maïskorrels laten uitlekken. Sla schoonmaken en in reepjes snijden. In ruime schaal uitjes, maïs, reepjes sla, ham en 1/2 tl peper mengen. In 2 koekenpannen elk 1/2 tl olie verhitten, sauslepel beslag in elke pan scheppen, beslag over bodem laten lopen zodat bodem bedekt is. Flensjes aan beide kanten bruinbakken. Op bord laten glijden en afgedekt warm houden. Rest flensjes bakken (ca. 12). Op elk flensje slablad leggen, paar lepels van maïsmengsel erop scheppen en 1 el dressing erover scheppen. Flensjes oprollen of dubbelvouwen.

Kaasflensjes met maïs, sla en ham is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Kaasflensjes met tomatensaus
50 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Kaasflensjes Met Wortelrauwkost
10-20 min -
Bekijk recept