Gebakken vis met gemarineerde tomaten

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Gemarineerde tomaten laten uitlekken en olie opvangen. Tomaten halveren. Vis verdelen in 4 gelijke filets. Filets naar smaak bestrooien met zout en peper. Krieltjes in 8-10 min. gaarkoken. Afgieten. Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en steel in dunne plakken snijden. In pan met ruim kokend water met wat zout 5 min. koken. Afgieten. In koekenpan 4 el (opgevangen) olie verhitten, visfilets in ca. 6 min. aan beide kanten gaar en lichtbruin bakken. Tomaten toevoegen en warm laten worden. Ondertussen in hete droge koekenpan pijnboompitten in ca. 1 min. goudbruin roosteren. Op bord laten afkoelen. Mengen met afgegoten broccoli en 1/2 el (opgevangen) olie. Krieltjes en broccoli over 4 borden verdelen. Visfilets met tomaten ernaast scheppen.

Gebakken vis met gemarineerde tomaten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept