Pangasiusfilet met serranoham

4
10 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 ºC. Verdeel de vis in gelijke porties en bestrooi ze met versgemalen peper en zout. Leg een takje rozemarijn op ieder stuk vis. Wikkel elke portie in twee plakjes Serranoham. Druppel de olijfolie erover.
  • 2 Vet de ovenschaal in. Leg de vis met de naad van de ham naar beneden in de ovenschaal. Bak de vispakketjes in de oven in ca. 20 min. gaar. De ham moet krokant zijn.

Pangasiusfilet met serranoham is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Burrata met boule beurre en geroosterde tomaatjes
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met spinaziesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperbruschetta met serranoham en mosterd-appelmoes
35 min
Bekijk recept

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Vistandoori met wokgroente
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerrieaardappeltjes en gebakken vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept