Zalm met gebakken aardappelen en erwtjes

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de ongeschilde aardappelen en snijd ze in de lengte in 8 partjes. Snijd met een scherp mesje of dunschiller de gele schil van de citroen en snijd die in stukjes. Verwarm 4 eetlepels olie in een wok en bak hierin de aardappelpartjes en de stukjes citroenschil al omscheppend goudbruin en gaar in ca. 20 minuten. Bestrooi tussendoor met (grof zee)zout naar smaak. Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak de zalmfilets in 5 minuten aan weerszijden goudbruin en gaar. Kook de tuinerwten in 2-3 minuten gaar. Giet ze af en meng er 2 eetlepels olie, de munt en de bosui door. Serveer de zalm met de citroen-aardappeltjes en de tuinerwten.

Zalm met gebakken aardappelen en erwtjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Burgers in schildpadvorm en pasta met groentjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Erwtensoep met gerookte zalm
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept