Visfilet in fijne kruidensaus

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 220 °C. Tomaten en courgettes schoonmaken. Tomaten halveren. Courgettes in dikke plakken snijden. Appelsap in ovenvaste schaal schenken. In het vocht (bevroren) vis leggen en daaroverheen groenten verdelen. Naar smaak met zout en peper bestrooien. In hete oven in 20-25 min. gaar laten worden. Aardappelen in laagje water met zout naar smaak gaarkoken in ca. 15 min. Afgieten. Vis en groenten op 4 warme borden leggen. Klein kopje kookvocht in steelpan schenken, verse kaas toevoegen en al roerend aan de kook brengen. Naar smaak zout en peper toevoegen. Aardappelen op borden scheppen. Saus over vis schenken.

Visfilet in fijne kruidensaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-panpizza met lamsworstjes en kruidensaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met chorizo en tomaatjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met Italiaanse groenten en kip
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse winterstoof met komijnenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wijtingfilet, knapperige salade en room met wasabi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillotte van Kaapse heekfilet
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visfilet met ravigottesaus en wokgroenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept