Grove erwtensoep met soepstengels

4
1uur-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spek en stukjes vlees (uit pakket) met erwten en 2 l koud water aan de kook brengen. Ca. 60 min. op laag vuur zachtjes laten koken. Laatste 10 min. worst en soepgroenten toevoegen en laten meekoken. Naar smaak zout en peper toevoegen. Ondertussen oven voorverwarmen op 200 °C. Ei loskloppen. Elk vel bladerdeeg bestrijken met wat losgeklopt ei en in 6 repen snijden. Bestrooien met (grof) zout en (grofgemalen) peper. Repen op bakplaat in midden van hete oven plaatsen en in ca. 5 min. goudbruin en knapperig bakken. Worst en spek uit pan kleinsnijden. Soep, worst en spek over 4 grote soepkommen verdelen. Soepstengels er apart bijgeven.

Grove erwtensoep met soepstengels is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Eenvoudige courgettesoep
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Camembert uit de oven met rozemarijn
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Vijfschaft
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept