Schouderkarbonade met mosterdsaus

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng in een schaal het bier met de knoflook, de tijm en de balsamicoazijn. Leg de schouderkarbonades erin en marineer ze afgedekt in de koelkast minimaal 1 uur. Keer het vlees af en toe. Meng in een schaaltje de mayonaise met de yoghurt, de mosterd, de honing en de bosuitjes. Voeg zout en peper naar smaak toe. Dek de mosterdsaus tot gebruik af. Neem de karbonades uit de marinade en laat ze even uitlekken in een vergiet. Bestrijk ze met olie. Leg de karbonades op de barbecue op een ingevet rooster. Gril ze op matig heet vuur in circa 7 min. per kant bruin en gaar. Bestrooi ze met zout en peper. Serveer de karbonades met de mosterdsaus.

Schouderkarbonade met mosterdsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke vulling (voor kip)
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Karbonade met gekookte aardappelen en rodekool
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstschotel met saté
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept