Aardappelomelet met rauwe courgettesalade

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 3 eetlepels olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag, bak de aardappeltjes in 8 minuten rondom goudbruin. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Schenk voorzichtig het ei bij de krieltjes, draai het vuur laag en laat het ei stollen. Als je een deksel op de pan legt, stolt het sneller. Verdeel de plakjes courgette over een plat bord en besprenkel ze met de rest van de olijfolie. Verkruimel de kaas erover. Bestrooi met de olijven, de peterselie en zout en (versgemalen) peper naar smaak. Serveer met de aardappelomelet.

Aardappelomelet met rauwe courgettesalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Courgettesalade met risotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zalm met courgettesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde tartaar met courgettesalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettesalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Aardappelomelet met rookworst
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelomelet met chorizo
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelomelet
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-ricotta-aardappelomelet
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept