Stamppot van roergebakken spinazie en bacon

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak de soepballetjes in 8-10 min. goudbruin en gaar. Verwarm de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Verhit de rest van de olie in een wok. Snijd de bacon in repen en bak knapperig uit. Schep de bacon uit de wok. Voeg de spinazie in 2-3 porties aan het baconvet toe en bak al omscheppend tot de spinazie is geslonken en het vocht is verdampt. Breng op smaak met peper. Schep de aardappelpuree erdoor.
  • 3 Verdeel de stamppot over 4 borden, schep de balletjes en baconreepjes erop en schep een lepel mosterd naast de stamppot.

Stamppot van roergebakken spinazie en bacon is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Maïssoep met bacon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Bagel met roerei, bacon en avocado
25 min- Lunchgerecht
Bekijk recept

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept