Tomatensoep met pangasiusfilet

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de tomatenblokjes met het sap aan de kook met 500 ml water, het bouillontablet, de paprika, de pasta en de knoflook. Draai het vuur laag en voeg de pangasiusfilet toe. Verwarm de soep zachtjes circa 8 minuten, tot de vis net gaar is. Schep de soep in 4 kommen, schep er een lepel pesto in en bestrooi met peterselie naar smaak. Lekker met ciabattabrood.

Tomatensoep met pangasiusfilet is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Vistandoori met wokgroente
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerrieaardappeltjes en gebakken vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept
Romige tomatensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomatensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige bonensoep
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept