5 Bakplaat invetten. In pannetje 1 dl water met boter en zout aan de kook brengen en boter laten smelten. Bakmeel in één keer toevoegen en tot samenhangend geheel roeren. Pan van vuur nemen. 1 Ei toevoegen en met pollepel ca. 2 minuten roeren. Volgende ei toevoegen en nog ca. 2 min. roeren. Met 2 theelepels op bakplaat 30 bergjes deeg scheppen. In midden van oven in ca. 10 min. gaar en lichtbruin bakken. Soesjes in oven ca. 10 min. laten afkoelen. Daarna deur op kier zetten en zo nog ca. 5 min. laten staan. Soesjes op rooster laten afkoelen.
2 Met vork melk door geitenkaas mengen. Van gedroogde tomaten 3 in reepjes snijden en bewaren. Rest in kleine stukjes snijden. Van bieslook ca. 15 sprietjes bewaren, rest boven geitenkaasmengsel in kleine stukjes knippen. Stukjes gedroogde tomaat en paprikamix door geitenkaasmengsel roeren en op smaak brengen met peper. Soesjes met mes aan bovenkant insnijden en met geitenkaasmengsel vullen. Achtergehouden bieslook in stukken knippen en in vulopening steken, reepjes gedroogde tomaat erop leggen.
Soesjes met geitenkaascrème is een recept van Albert Heijn