Steak du boeuf met rijst en paprikasalade

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui. Verhit de helft van de olie in een pan met een dikke bodem en bak hierin de ui glazig. Voeg de rijst toe en bak 2-3 min. Roer het paprikapoeder door de rijst, schenk het water erbij en breng dit aan de kook. Doe de deksel op de pan en kook de rijst 10 min. Neem daarna de deksel eraf en laat nog 4-5 min. zachtjes doorkoken. Snijd de paprika's in grove stukken.
  • 2 Bestrijk de stukken paprika dun met olie en gril ze aan beide zijden. Breng ze daarna op smaak met peper en eventueel zout en schep om met de rucola. Bestrijk de steaks de boeuf dun met olie en gril ze in 8-10 min. gaar, keer ze halverwege. Breng de yoghurt op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de rijst met de paprikasalade, steaks de boeuf en een klein bakje yoghurt als saus.

Steak du boeuf met rijst en paprikasalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde-paprikasalade met feta en munt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tonijn met korianderboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ciabattina-toast met paprikasalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasalade met taugé
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Taco's met rundvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pita's met steak tartaar, sla en paprikasalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept