Gestoofde vis met roerbak van groenten

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vang 200 ml van het kookvocht op. Boen de citroen schoon, rasp de helft van de gele schil eraf en pers de vrucht uit. Snijd de tweede helft in vieren. Wrijf de vis in met zout, peper en citroensap.
  • 2 Fruit in een wok de uien in de olie goudbruin. Voeg de prei en spitskool toe en roerbak tot de kool geslonken is. Voeg het kookwater van de rijst toe, leg de stukken vis en courgette bovenop en dek de pan af. Stoof de groente en vis samen gaar in 20 minuten. Maal er naar smaak zout en peper over en strooi de citroenrasp erover. Serveer de groente en vis met de rijst en een stukje citroen.

Gestoofde vis met roerbak van groenten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept