Kippenpoten in tomatentapenade

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Wrijf de kippenpoten in met de tapenade. Leg ze in een braadpan en bak ze 10 min. in de oven.
  • 2 Snijd ondertussen de ongeschilde aardappelen in dunne parten. Schep ze om met de olie en peper en zout naar smaak. Voeg toe aan de kippenpoten in de braadpan, leg de takjes rozemarijn ertussen en bak nog 20 min.
  • 3 Leg de plakken courgette tussen de aardappelen en kip en verdeel de tomaten en de olijven erover. Bak nog 15 min.

Kippenpoten in tomatentapenade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipkebabs met tapenade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip en cranberrycompote
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Basisrecept kippenbouillon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bastilla met kip
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenpoten met witlofsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept