1 Drumsticks in dikke deel met scherp mes op enkele plaatsen insnijden. In kom olie, tamarindepasta, limoensap, knoflook en gember tot pasta mengen. Drumsticks met pasta inwrijven en naast elkaar in schaal leggen. Schaal afdekken en drumsticks in koelkast 1 uur marineren
2 Drumsticks laten uitlekken en op hete barbecue in ca. 10 min. rondom bruin grillen. Af en toe met overgebleven marinade bestrijken. Kip op minder warme plek van barbecue leggen, afdekken met aluminiumfolie of halfronde deksel en in ca. 20 min. gaar laten worden. Af en toe keren. Drumsticks op schaal leggen en met peterselie bestrooien. Lekker met rijst en zoete chilisaus.
Drumsticks in zoetzure marinade is een recept van Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa