Varkensrollade met knoflookspinazie

4
10 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 ºC en bekleed de braadslee of bakplaat met bakpapier. Meng in een diep bord 1 eetlepel olie, het kerriepoeder en zout en peper naar smaak. Rol de rollade door de kerrie-olie. Snijd de aardappelen in blokjes van 1 cm. Schep ze in de braadslee om met de rest van de olie. Leg de rollade ernaast. Leg de spinazieblokjes in één laag in de ingevette ovenschaal. Besprenkel met 4-5 eetlepels water en verdeel de knoflook erover. Dek de schaal af met aluminiumfolie. Zet de spinazie op de onderste richel van de oven en de rollade en aardappel erboven en bak alles in 40 minuten bruin en gaar. Verwijder de folie en roer de spinazie los met een vork, breng op smaak met peper en zout. Snijd de rollade in plakken en serveer met de spinazie en aardappel.

Varkensrollade met knoflookspinazie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Grillkarbonades & spinazie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toscaanse gevulde filet met knoflookspinazie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
SCHNITZELROLLETJES MET KNOFLOOKSPINAZIE
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snoekbaarsfilet met een brandade van gerookte paling, knoflookspinazie en tomatenvinaigrette
20 - 30 min -
Bekijk recept

Varkensrollade met bieten-cranberrychutney
100 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrollade met appelcompote
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrollade met pastinaak-rucolastamppotje
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse rollade met tomaatjes en uien
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept