Mini-appelstrudels

5
10 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes. Meng de stukjes appel met de rozijnen, custardpoeder, suiker en kaneel.
  • 2 Spreid 5 plakjes deeg uit en bestrijk ze dun met boter. Leg hierop de andere plakjes deeg. Schep aan de onderkant een reep appelvulling. Sla de zijkanten over de vulling en rol de strudels stevig op.
  • 3 Leg de strudels op de bakplaat en bestrijk ze met de rest van de boter. Bak de strudels in het midden van de oven in ca. 20 min. goudbruin en gaar. Serveer de strudels lauwwarm. Lekker met slagroom met vanillesuiker.

Mini-appelstrudels is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min- Lunchgerecht
Bekijk recept