Gepaneerde rosbieflapjes

8
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de peper fijn. Meng met het ei, de knoflook, de munt en flink wat peper en zout. Voeg de rosbieflapjes toe en schep alles door elkaar. Laat 30 min. afgedekt in de koelkast marineren. Doe het paneermeel in een diep bord. Neem de rosbieflapjes stuk voor stuk uit de marinade en zorg ervoor dat er wat van de marinade aan het vlees blijft hangen. Druk ze stevig aan beide kanten in het paneermeel. Verhit de olie en de boter en bak het vlees op middelhoog vuur in 6 min. goudbruin. Keer halverwege. Lekker met citroenpartjes.

Gepaneerde rosbieflapjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Roerbakschotel met rosbief
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wrap met hummus en rosbief
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Japanse rosbiefrolletjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met sinaasappeldressing
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Gepaneerde kikkerbilletjes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept