Vis en tomaten met kruidenkorst

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 225 °C. Meng het broodkruim met de pijnboompitten, de Italiaanse kruiden en wat peper en zout. Leg de vis en de tomaten (met het snijvlak naar boven) in de ovenschaal of braadslee. Verdeel het broodmengsel over de vis en de tomaten. Druppel er de helft van de olie over. Zet de schaal in de oven en laat alles gaar worden in 15 min. Bak de Toscaanse aardappelpartjes in de rest van de olie goudbruin en gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking, voeg de laatste 5 min. de uien toe. Serveer de aardappelen bij de vis met tomaten uit de oven.

Vis en tomaten met kruidenkorst is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsrack met groene-kruidenkorst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskroon met een korstje, raïta met koriander
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrild hamlapje met kruidenkorst en boerenkoolbitterballetjes
45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept