1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrooi ondertussen de kipfilet met het kerriepoeder. Verhit 2 el olie in een ruime pan en bak de kip in 2 min. rondom goudbruin. Schep de kip uit de pan en houd apart. Bak in dezelfde pan de ham 1 min. Schep bij de kip.
2 Verhit de rest van de olie in dezelfde pan. Bak de knoflook 1 min. Voeg de spinazie toe en laat al omscheppend slinken. Voeg de soja cuisine toe en laat 5 min. zacht koken. Voeg de kip toe en warm nog 3 min. door.
3 Verdeel de rijst over de borden en serveer met het kip-spinaziemengsel.
Kerriekip met ham en spinazie is een recept van Albert Heijn
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)