Spinaziestamppot met pit

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en snijd ze in gelijke stukken. Kook ze in water met zout in 20 min. gaar. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter goudbruin. Laat afkoelen op een bord en bestrooi met zout.
  • 2 Snijd de knoflook fijn en verwarm de melk met de knoflook in een steelpan. Giet de aardappelen af en voeg de olie toe. Stamp met de pureestamper tot puree. Schep de spinazie in delen door de puree. Breng op smaak met peper en zout. Schenk de melk erbij en roer door.
  • 3 Verdeel de hamreepjes en de helft van de pijnboompitten over de puree en schep om. Verdeel de stamppot over de borden en bestrooi met de rest van de pijnboompitten.

Spinaziestamppot met pit is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Avocadosoep met tabasco
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept

Spinaziestamppot met cervelaat
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziestamppot met gegrilde tartaartjes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante zalmburgers met spinaziestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziestamppot met ei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept