Romige spinazielasagne

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Rasp de Pecorino fijn.
  • 2 Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 4 min. Voeg de knoflook, oregano en het gehakt toe. Bak het gehakt rul en goudbruin. Voeg de tomatenblokjes toe aan het gare gehakt en kook 5 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 3 Maak laagjes met ⅓ van de gehaktsaus, lasagnebladen, ⅓ van de spinazie en ⅓ van de mascarpone. Bestrooi steeds met peper en zout.
  • 4 Bestrooi met de Pecorino. Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet ca. 30 min. in het midden van de oven. Verwijder na 20 min. de folie.

Romige spinazielasagne is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazielasagne
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazielasagne
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazielasagne met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazielasagne
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept