Garnalencocktail met zelfgemaakte saus

4
< 20 min -
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe in brede cocktailglazen een blaadje sla. De saus: vermeng de mayonaise met licht geklopte slagroom (zonder suiker) en tomatenpuree. Voeg hier aan toe de sherry/ whisky, paprikapoeder en de worchestersaus. Leg de garnalen op de sla in de cocktailglazen en doe hier wat citroensap overheen. Dresseer vervolgens de saus erover en doe tenslotte wat fijn gehakte peterselie over de saus. Ingezonden door: Linda Martens

Garnalencocktail met zelfgemaakte saus is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met grapefruit
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept