Garnalenspiesjes met gember-tomatensaus

4
20 - 30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Prik de garnalen aan de satéstokjes. Meng 1 theelepel citroensap met een paar druppels tabasco en de olie en bestrijk de garnalen rondom met het mengsel. Hak de gemberbolletjes fijn en meng ze met de ketchup, het citroensap, de bieslook en een paar druppels tabasco. Leg de garnalenspiesjes in een hele hete grilpan of pan met anti-aanbaklaag en gril ze heel snel (2 minuten) om en om bruin. Serveer ze met de saus. Lekker met warm maïsbrood. Tip: de garnalen kunnen ook zonder te grillen koud worden gegeten.

Garnalenspiesjes met gember-tomatensaus is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Citroengras-garnalensaté
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenspiesjes
20 min -
Bekijk recept
Garnalenspiesjes met tomaat-paprikadressing
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse garnalenspiesjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept