Gebakken koolvis met zoetzure tomatensaus

4
< 20 min -
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en snipper de teentjes knoflook. Spoel de koolvisfilets af onder de koude kraan en dep ze droog. Bestrooi de visfilets vlak voordat u ze bakt met de bloem, wat zout en een snufje peper. Verhit de boter met de olijfolie in een ruime koekenpan. Bak de koolvisfilets in het hete vet bruin en gaar (ca. 10 minuten, afhankelijk van de dikte van de stukken vis). Voeg de zilveruitjes en de knoflook toe en bak ze 1 minuut mee. Neem de stukken vis uit de pan en houd ze even warm. Voeg de curryketchup, 3 eetlepels water en de koriander of de bieslook aan de zilveruitjes in de pan toe en roer alles goed door elkaar. Schep de saus over de vis. Lekker met maïskorrels en aardappelkroketjes.

Gebakken koolvis met zoetzure tomatensaus is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept