Fish and chips

4
< 20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 °C. Vouw van 4 grote stukken bakpapier (30 x 40 cm) rechthoekige bakjes met een opstaande rand van ca. 6-8 cm, zet de hoeken met paperclips vast. Zet de bakjes op een bakplaat en vul ze met ovenfrites. Bak de frites 10 minuten in de oven. Verdeel dan de kibbeling over de bakjes. Strooi de Mexicaanse kruiden erover. Bak de fish and chips in nog ongeveer 8 minuten knapperig bruin. Roer in een schaaltje de mayonaise met enkele druppels citroensap en dille door elkaar. Zet de bakjes met fish and chips op vier borden en geef de citroenmayonaise er apart bij. Lekker met doperwtjes.

Fish and chips is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Pascale Naessens' parmezaanchips met zaadjes
5 min Snack
Bekijk recept
Surinaamse snacks
25 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krabschuitjes
10 min Snack
Bekijk recept

Kipreepjes met groene curry
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noedels met citroenkruid
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gekruid varkensgehakt in slablad
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelcurry met kokosmelk
35 min Bijgerecht
Bekijk recept