Flan van Hollandse garnalen met crunch van aardappel

35 min of meer -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de Hollandse garnalen. Maak een bouillon door de garnaalpellen in een kookpot, gevuld met water, op het vuur te zetten. Breng aan de kook en laat gedurende ½ uur pruttelen. Schil ondertussen de aardappelen. Snij in dunne plakjes en frituur krokant. Laat afkoelen en maal fijn met behulp van een vijzel. Zeef de bouillon, breng op smaak met citroenverbena en voeg de iota toe (5 g per liter). Breng aan de kook en zeef. Doe in vormpjes en laat opstijven in de diepvries. Haal uit de vormpjes, serveer met de garnalen en de crunch van aardappel. Werk af met een blaadje citroenverbena.

Flan van Hollandse garnalen met crunch van aardappel is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Flan met olijven en citroen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergeflan met gerookte zalm
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Flan van peer
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Tarta Impossible
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept