Gegratineerde zalm met spinazie

4
< 20 min -
-
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de zalmfilets in een ingevette ovenschaal en bestrooi ze met zout en peper. Bestrijk elke filet met een eetlepel crème fraîche en strooi de Italiaanse kruiden en de parmezaanse kaas erover. Zet de schaal in de oven en laat de zalmfilets in ca. 5-8 minuten net aan gaar worden en licht kleuren. Verhit intussen de olijfolie in een wok en pers de knoflook erboven uit. Roerbak de spinazie op hoog vuur in ca. 5 minuten beetgaar, laat het vocht verdampen. Voeg zout en peper naar smaak toe. Maak op vier borden een bedje van spinazie en leg de zalmfilets erop. Lekker met tagliatelle met peterselie en citroen.

Gegratineerde zalm met spinazie is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) &amp; Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept