Gegratineerde zalmfilet met kerrieroom

4
20 - 30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Spoel de zalmfilets af onder koud water en dep ze goed droog. Bekleed een bakplaat met aluminiumfolie en leg de zalmfilets erop. Verkruimel de geitenkaas. Roer het kerriepoeder door de crème fraîche en voeg zout en peper naar smaak toe. Strijk de kerrieroom uit over de zalmfilets en verdeel de geitenkaas en pijnboompitten erover. Schuif de bakplaat 15 cm onder het hete grillelement en laat de zalmfilets in ongeveer 8 minuten lichtbruin kleuren en net aan gaar worden. Verwijder intussen de harde steeltjes van de waterkers. Schep de zalmfilets op vier warme borden, verdeel de waterkers eromheen en sprenkel de dressing erover. Lekker met krielaardappeltjes. Wijntip: Vin d'Alsace Riesling.

Gegratineerde zalmfilet met kerrieroom is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Borrelplank
30 min-
Bekijk recept
Bloemkoolcappuccino met kerrieroom
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Uiensoep Met Kerrieroom
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Uiensoep Met Kerrieroom
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept