Gestoofde wijtingfilet met appel en ui

4
20 - 30 min -
-
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Pel en snipper de ui. Schil de appel en snijd het vruchtvlees in stukjes. Smelt de boter en bak hierin de ui met de appel, de spekblokjes en de tijm 3 minuten op een laag vuur. Breng het appelsap aan de kook en los de bouillontablet erin op. Schep de helft van het appel-mengsel in een vuurvaste schaal. Leg de wijtingfilets op het appelmengsel, schep de rest van het appelmengsel erop. Giet het appelsapmengsel erover. Dek de schaal af en laat de vis in de voorverwarmde oven in 15 minuten gaar worden. Giet het stoofvocht voorzichtig uit de schaal in een pannetje. Breng het vocht aan de kook en voeg 1-2 eetlepels allesbinder toe om de saus te binden. Schep de saus over de vis. Lekker met aardappelpuree en doperwtjes.

Gestoofde wijtingfilet met appel en ui is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept