Haringtartaar met tomaat en lente-ui

4
< 20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de lente-uitjes en de tomaatjes zo fijn mogelijk. Hak de kappertjes grof. Meng de peterselie, lente-ui, zongedroogde tomaatjes en kappertjes. Roer de halvanaise erdoorheen. Snijd de haringen in kleine blokjes en meng dit door het groentenmengsel. Voeg zout en peper naar smaak toe. Zet in het midden van vier bordjes een ringvorm (doorsnede 5-6 cm, een kopje kan ook). Schep de haringtartaar erin en druk dit goed aan. Verwijder de vorm voorzichtig. Lekker met sneetjes geroosterd meergranen brood en roomboter.

Haringtartaar met tomaat en lente-ui is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Crostini met haringtartaar
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Haringtartaar met appel en Apfelkorn
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Haring-komkommertartaar
20 min Snack
Bekijk recept
Haringtartaar
10 min Voorgerecht
Bekijk recept