Hollandse garnalen met asperges en bouillon met vanille en citroenmelisse

35 min of meer -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de Hollandse garnalen. Maak een bouillon door de garnaalpellen in een pan, gevuld met water, op het vuur te zetten. Breng aan de kook en laat gedurende ½ uur pruttelen. Zeef en voeg het vanillemerg toe. Kook de asperges beetgaar en snij in gelijke stukken. Breng de bouillon aan de kook, breng op smaak met citroenmelisse en serveer met de garnalen.

Hollandse garnalen met asperges en bouillon met vanille en citroenmelisse is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Noedels met citroenkruid
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caïpirinha met citroenmelisse
10 min Snack
Bekijk recept
Tofu met rode peper in kokosbouillon
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met wonton van garnaal
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept