Kibbeling op roergebakken mosterdkool

4
< 20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de koolreepjes in een vergiet en giet er kokend water over. Verhit de wok, voeg de helft van de olie toe. Roerbak de kibbeling 2-3 minuten op een hoge stand. Schep deze uit de wok en houd de vis warm onder aluminiumfolie. Roerbak de kool 3 minuten in de rest van de olie. Voeg citroensap en peper en zout toe. Schep de mosterd en 1 eetlepel peterselie erdoor, bak nog 1 minuut en verdeel de mosterdkool over 4 warme borden. Verdeel de warme kibbeling erover en bestrooi met de rest van de peterselie. Serveer er gekookte krieltjes en plakken (verse) ananas bij.

Kibbeling op roergebakken mosterdkool is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Kibbeling op roergebakken mosterdkool
0 min
Bekijk recept
Kibbeling op kool met mosterd
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wokschotel met puntpaprika en kibbeling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lentehutspot met kibbeling
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met romige worteltjesmacaroni
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met mosterdsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept