Mini pasteibakjes met garnalenragout

4
< 20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm 1 pakje mini pasteibakjes in de oven. Verwarm de verse roomkaas met 2-3 eetlepels room, en vers geraspte parmezaanse kaas, 1 bosuitje in ringetjes en 3 eetlepels peterselie (vers of diepvries van Darégal) al roerende tot een mooie saus. Warm de garnalen in de saus mee, voeg zout en peper naar smaak toe en schep de ragout in de warme pasteibakjes. Wijntip: een fruitige, zachte Pinot Blanc d'Alsace is dé ideale 'borrelwijn'. Hij drinkt makkelijk en past bij de diverse (vis)hapjes.

Mini pasteibakjes met garnalenragout is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Garnalenragout met witbrood
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasteitje met garnalenragout
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Schelpje Garnalenragout
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Schelpje met garnalenragout
Bekijk recept

Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min- Lunchgerecht
Bekijk recept