Tomatencurry met gamba's

2
20 - 30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de gamba’s eventueel ontdooien, spoel ze met koud water en dep ze droog. Pel de gamba’s en verwijder het zwarte rugadertje. Pel en snipper de ui en de teentjes knoflook. Verhit de olie in een wok en bak de garnalen op matig hoog vuur in ongeveer 2 minuten gaar. Schep ze op een bord. Fruit de ui, knoflook en kerrie zachtjes in het bakvet. Bak de tomaatstukjes met vocht 2 minuten mee. Voeg de kokosmelk toe en kook het geheel in ongeveer 5 minuten zachtjes in tot een dikke saus. Voeg zout en peper naar smaak toe. Schep de garnalen door de curry en warm het gerecht nog 2 minuten zachtjes door. Lekker met (basmati)rijst en verse korianderblaadjes.

Tomatencurry met gamba's is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker


Thaise tomatencurry met ei
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase tomatencurry met biefstuk
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebraden Kip Met Tomatencurry
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatencurry Met Gamba's
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept